BUKUREŠT – 26€ POVRATNA AVIO KARTA IZ TEMIŠVARA

Pošto se bliži državni praznik 11. 11. a samim tim i neradni dan, ta 3 dana možete iskoristiti da odete na neko putovanje. Ukoliko želite da to bude blizu i jeftino onda je ovo baš za vas, jer danas predlažemo da odete u Bukurešt.

Našli smo povratnu avio kartu do Bukurešta iz Temišvara za 26€, a po ovoj ceni ćete kupiti kartu ukoliko putujete od 9. do 11. novembra.

Mi smo u Bukureštu bili pre koju godinu, ali samo vrlo kratko. Ostao nam je u lepom sećanju i još nas drži želja da mu se nekada opet vratimo, tako da ako još niste bili tamo ovo je lepa prilika da odete. U ovom gradu možete veoma povoljno naći i smeštaj, bilo da želite da budete smešteni u hostelu, hotelu ili stanu.

Smeštaj potražite i rezervišite OVDE.

Do Temišvara možete stići kolima ili preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *