BRATISLAVA, PARIZ, MALTA – KRUŽNO PUTOVANJE – 166€ POVRATNE AVIONSKE KARTE

Jedno zanimljivo letnje kružno putovanje na kojem ćete obići jedan lep deo Evrope koji nije baš svakodnevno u ponudi u paketu. Na vama je samo da se organizujete, kupite karte, uputite tamo i uživate. 🙂 Čak 4 leta po ceni od 166€ i sve takse su uključene u cenu. Ovo je idealna tura za sve one koji vole da lete i žele aktivno da provedu svoj godišnji odmor. Termin putovanja je od 25.06-4.07.

Polazak je 25.06. iz Niša i leti se za Bratislavu u kojoj bi bili to veče i sutradan ceo dan i 26. poslepodne krećete za Pariz. Za obilazak Pariza biste imali 4 dana, tačnije do 29. juna odakle uveče letite na Maltu. Na Malti ćete u obilasku ostrva i kupanju uživati 5 dana i 04.07. krećete nazad i vraćate se u Beograd.

Sve detalje vezane za letove potražite na sledećim linkovima: Niš-Bratislava, Bratislava-Pariz, Pariz-Malta, Malta-Beograd.

Ove cene avio karata važe ukoliko nosite jedan ručni prtljag težine do 10kg i dimenzija 55x40x20cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *