Berlin, Faro, Lisabon, Bergamo – KRUŽNO PUTOVANJE – 110€ POVRATNE KARTE

Nakon duže vremena danas smo uklopili jednu zanimljivo kružno putovanje. Leti se iz Beograda, a vraća se u Niš. 

Gradove koje ćete videti na ovom putovanju su Berlin, Faro, Lisabon i Bergamo. Po sopstvenoj želji možete uklopiti još neke gradove koji su vam usput.

Termin putovanje je od 7-18.12.

U ovu cene su uključene sve avio karte sa svim taksama na relaciji Beograd-Berlin, Berlin-Faro, Lisabon-Milan, Bergamo-Niš. Od Fara do Lisabona biste išli busom, a možete kombinovati i neki drugi vid prevoza na ovoj destinaciji, ako nađete povoljniji. Mi smo našli autobusku kartu za 18,5€ ali je još dalek datum, pa nisu precizne cene, pa se do decembra možda nešto i promeni po tom pitanju.

  • Beograd – Berlin, cena avio karte u jednom pravcu je 31€ (ako ide više od 1 osobe, karta je jeftinija). Leti se 7.12. a sve detalje vidite OVDE
  • Berlin – Faro, cena avio karte 13€ u jednom pravcu, leti se 10.12. i detalje za ovaj let pogledajte OVDE
  • Faro – Lisabon, cena autobuske karte u jednom pravcu je od 18,5€, a naš predlog je da to bude 12 ili 13.12. (još nisu na sajtu objavili raspored), a na LINKU vidite detalje.
  • Lisabon – Bergamo, avio karta u jednom pravcu iznosi 38€, leti se 17.12. a sve detalje pogledajte na ovom LINKU
  • Bergamo – Niš, avio karta iznosi 10€. Leti se 18.12. a sve detalje pogledajte OVDE

Takođe ako vam više odgovara da se vratite u Temišvar možete i to iskombinovati, da li preko Ryanair-a ili Wizzair-a, zavisi od toga gde nađete jeftiniju kartu. Ako biste se vraćali 20.12. Wizzair ima popust i cena karte košta 17,50€ sa klubom, odnosno 25,50€ bez kluba, a detalje pogledajte na linku. Ukoliko kombinujete kasniji povratak, onda razmotrite i kasniji let iz Lisabona za Milano, a to može biti i 19.12. po ceni od 17€ preko Ryanaira. Kako god da iskombinujete, da li po našem predlogu ili sami uklapate datume koji vam odgovaraju, verujemo da ćete uživati. 🙂

Smeštaj možete pronaći na ovom linku.

Cena avio karte važi ukoliko nosite ručni prtljag, a s obzirom da se leti sa više avio kompanija, najbolje da se uklopite u dimenzije 55x40x20 cm.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *