BARSELONA IZ BEOGRADA- 30€ POVRATNA AVIO KARTA

Barselona je uvek aktuelna destinacija za koju se traži karta više i zaista je dobra opcija za putovanje i odlazak na letovanje.

Danas smo, posle kratke pauze, pronašli jedn jeftinu povratnu avio kartu za Barselonu iz Beograda. U pitanju je diretkan let po ceni od svega 30€ i to u terminu od 18. do 28. jula. Na putovanje za Barselonu se kreće 18. rano ujutru, a u Begrad se vraćate 28. jula u prepodnevnim satima. Za sve detalje vezane za avio kartu, kao i samu kupovinu kliknite na dugme ispod.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena karte od 40€ za sve oni koji nisu članovi Wizzair klubaali ako ste član pri kupovini karte to naznačite i istu ćete kupiti po ceni od 30€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 40€.

Mi smo pre dve godine bili u Barseloni i letovali u okolini, a detaljnije o tome smo pisali u postu Putopis iz Španije koji možete pročitati ovde.

Smeštaj u Barseloni je zaista raznovrstan, a onaj koji će vam najviše odgovarati pronađite klikom na ovo dugme.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm, a više o politici prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *