BARI – OD 40€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BUDIMPEŠTE

Danas smo pronašli jednu jeftinu avio kartu za interesantnu destinaciju pa delimo sa vama predlog putovanja ovoga leta. Kako su se granice otvorile i može nesmetano da se putuje, a ko želi da ode na leto negde ne standarno ovo je super ideja.

U pitanju je Bari, cena povrtane avio karte iz Budimpešte je 40€, a termin putovanje je 29. jul do 05. avgust. U prepodnevnim satima se 29. kreće iz Budimpešte, dok se 05. avgusta vraća u rano poslepodnevnim časovima. Sve detalje oko avio karte, kao i za samo kupovinu kliknite dugme ispod.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena karte od 62€ za sve oni koji nisu članovi Wizzair klubaali ako ste član pri kupovini karte to naznačite i istu ćete kupiti po ceni od 40€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 40€.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *