BANGKOK (TAJLAND) – 382€ POVRATNA AVIO KARTA ZA NOVU GODINU IZ SARAJEVA

Zamislite da ste za božićne i novogodišnje praznike na egzozičnom mestu, na Tajlandu. Baš bi bilo lepo odmoriti i prekratiti zimu. Povoljna avio karta za Bangkok (Tajland) iz Sarajeva po ceni od 382€ i to sa Turkish Airlines-om. Po ovoj ceni dostupan je predloženi termin od 15. 12 – 9. 01. 2020. Polazak je 15. decembra prepodne iz Sarajeva, a povratak na isti aerodrom 9. januara uveče.

Državljanima Srbije potrebna je viza za Tajland, a ista može da se izvaditi u konzulatu u Beogradu po ceni od 30€. Potrebna dokumenta, lokacija samog konzulata kao i ostale detalje možete naći na njihovom sajtu.

Skoro smo pisali 4 blog posta na temu Tajlanda (OVDE pogledajte jedan od njih, na temu Bangkoka) i detaljno smo opisali gde i kako možete da budete na Tajlandu, kako da od glavnog grada odete na neka ostrva i šta sve preporučujemo da posetite, probate i iskusite dok ste tamo.

Ako vam je lakše da pogledate detaljno možete i to ovde

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *