BANGKOK (TAJLAND) – 342€ POVRATNA AVIO KARTA

Zamislite da ste sada u ovim zimskim danima na Tajlandu. Baš bi bilo lepo odmoriti i prekratiti zimu. Mi nažalost po ovoj ceni nismo našli let ove zime, a bilo ih je u nekim ranijim objavama, ali je zato tu super povoljan let koji je u maju mesecu. Povoljna avio karta za Bangkok (Tajland) iz Budimpešte po ceni od SAMO 342€. Po ovoj ceni dostupan je predloženi termin od 25. maja do 10.juna.

Sve detalje vezane za let možete videti OVDE .

Ako vam prijavi pretraga da je karta poskupela, probajte da je otvorite ponovo ili u incognito/private browser-u.

Državljanima Srbije potrebna je viza za Tajland, a ista može da se izvaditi u konzulatu u Beogradu po ceni od 30€. Potrebna dokumenta, lokacija samog konzulata kao i ostale detalje možete naći na njihovom sajtu.

OVDE potražite i rezervišite smeštaj u Bangkoku.

Na ovom sajtu možete pogledati detaljnije vremenske prilike u ovo doba godine, kao i predloge šta obići i kako najbolje iskoristiti vreme na Tajlandu.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag kao i jedan čekirani kofer, a sve ostale detalje pogledajte pri kupovini karte.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *