Australija i Novi Zeland od 598€ povratne avio karte iz Milana i Rima

Po prvi put na sajtu objavljujemo letove za Sidnej i Okland i ovo možda nije svim putnicima interesantno ali sigurno jeste onima koji su se odselili tamo ili imaju rodbinu i prijatelje u Australiji i Novom Zelandu.

Objavljujemo par termina kada su povratne avio karte po ceni od oko 600€. Ako idete turistički ostavljamo i linkove, kao i u svakom postu do sada, na kojima možete da pronađete smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte za bus i za voz između gradova i nađete transfer od aerodroma i naravno iznajmite auto.

Avio karte za Okland

Povratne avio karte za Okland na Novom Zelandu možete naći u ovim terminima

Avio karte za Sidnej

Pored ovih za Okland, tu su i ove avio karte za Sidnej po sličnim cenama, a imate polaske iz Milana i Rima.

Povratne avio karte za Sidnej iz Milana

Po sličnim cenama, povratne avio karte iz Milana do Sidneja možete pronaći u još nekoliko termina. Na ptretrazi ispod upišite da letite iz Milana do Sidneja i birajte da polazak bude 2, 3, 4, 8 ili 9. marta, a povratak 16, 18, 19, 24 i 30. marta.


Povratne avio karte za Sidnej iz Rima

Po sličnim cenama, povratne avio karte iz Rima do Sidneja možete pronaći u još nekoliko termina. Na pretrazi ispod upišite samo da idete od Rima do Sidneja i birajte da vam polazak bude 1, 2, 8, 12, 13, 17. marta, a povratak 19, 22, 23, 24 i 29. marta ili 2. i 25. aprila.

Smeštaj u Sidneju i Oklandu

Ukoliko ne idete kod rodbine biće vam potreban i smeštaj. Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj u oba grada i sortirati ga po popustu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Sidneju i Oklandu?

Najbolje i najpovoljnije ture u mestima koja posećujemo u poslednje vreme smo pronalazili na GetYourGuide-u, a klikom ispod pokazaće vam se koje su opcije u ovim gradovima.

Organizacija putovanja

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* Kako je za državljane Srbije potrebna viza za Australiju i Novi Zeland, ukoliko istu nemate a potrebno je da je izvadite, a sve detalje možete pronaći na klubu putnika ili zvaničnim sajtovima ambasada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *