AGADIR (MAROKO) – OD 46€ POVRATNA AVIO KARTA

Jeftina povratna avio karta koju smo danas našli je Agadir, u Maroku, iz Budimpešte po ceni od 46€, a termin putovanja je od 06-13.01.2019.

Sve detalje leta možete videti ovom na linku.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena, u iznosu od 73€ koliko je karta za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite i istu ćete kupiti po ceni od 46€.  Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu danaza dve osobe i košta 30€i već pri ovom putovanju ovo će vam se isplatiti.

Smeštaj u Maroku, za svačiji ukus i džep, možete naći OVDE.

Za Maroko vam je potrebna viza, a cena iste je 2360 rsd i možete je izvaditi u marokanskoj ambasadi u Beogradu. Sve detaljnije informacije pogeldajte na ovom sajtu.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm, a više o nedavnoj promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *