Venecija 28€ – povratna avio karta iz Temišvara

Danas smo našli za vas jednu povoljnu avio kartu i predlog putovanja za Veneciju u periodu od 19. do 23. oktobra po ceni od 28€. U cenu ulazi mali ručni prtljag. Kako se spakovati u isti pogledajte kod nas na Instagramu u ovom reelu

Odmah na početku da napišemo da mi nismo agencija, ne putuje se preko nas, niti se rezevrvišu avio karte, već mi isključivo objavimo kada pronađemo neku povoljnu avio kartu, pišemo vodiče i poutopise o mestima na kojima smo bili, a naše svakodnevne aktivnosti i dosta korisnog sadržaja možete pronaći i na našem instagram profilu Dva Ranca Beg iz Kanca.

Kako bi samostalno, najlakše organizovali celo ovo putovanje mi smo detaljo uputstvo napisali u ovom blog postu, ali daćemo vam i ovde nekoliko smernica.

Smeštaj u Veneciji?

Nije na odmet znati da ovde možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo.

Najbolja opcija za odlazak do okolnih gradova

Najbolja opcija za kretanje u Italiji su definitivno bus i voz. S obzirom da idete avionom, moraćete koristiti neki prevoz ako želite da na taj način obilazite neke stvari oko Venecije.

Izleti i ture po Veneciji

Ostavljamo vam i opciju nekih zanimljivih tura i izleta na koje možete ići dok ste u Veneciji i koji će vam dodatno približiti istoriju i stvari koje su vredne posete. Često preko ove pretrage pronađemo jeftinije izlete i ture.

Prtljag

U cenu ove avio karte je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan ako ostajete 10 dana, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga. Mi preporučujemo opciju priority, koja je povoljnija nekad od obične doplate prtljaga, a gde vam je uključen prtljag do 10kg.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su malo veći, nekih 47x33x20cm, a to su ovi sa slike ispod. Ako želite da saznate više o ovakvim rančevima kliknite na sliku ispod i odvešće vas na sajt gde možete naći ova dva koje mi imamo, ali i još nekoliko dobrih modela. Mi smo oduševljeni istim, jer su dobro sortirane stvari unutra, otporni su na kišu, rezanje i muka su za džeparoše. Pored toga holandski dizajn i kvalitet .

Da li postoji skrivenih troškova ovde?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači ako ne želite ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih prohteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu, ali smo ponudili opciju da ga sami pronađete.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Izvor fotke: Pixabay – nama bilo loše vreme kada smo bili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *