RIM – OD 222€ 2 POVRATNE AVIONSKE KARTE + 5 NOĆENJA ZA DVOJE

Povratna avionska karta iz Budimpešte do Rima iznosi 41€. Termin putovanja je 15-20.02.2018. pa možete da spojite dva neradna dana u februaru (15. i 16.) i uzmete još par slobodnih dana i da obiđete neverovatan Rim.

U Rimu možete biti smešteni u ovoj sobi po ceni od 140€ za 5 noći, ovde po ceni od 155€ ili u dvokrevetnoj sobi po ceni od 175€ za 5 noći. Prva dva smeštaja se nalaze jako blizu Vatikana, pa ćete taj deo grada moći da obiđete peške, a gradski prevoz je svakako blizu pa možete i njime da se krećete po Rimu. Treći ponuđeni smeštaj se nalazi u blizini glavne železničke stanice pa vam odavde možda ni neće biti potreban prevoz, jer ćete vrlo lako moći svugde peške da stignete. Sva tri smeštaja su na booking-u ocenjena odlično, sa ocenom preko 8.5.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar.

Sve detalje vezano za let možete videti na www.ryanair.com

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu 35x20x20cm, mada prolazi i ranac ili torba za laptop).

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *