Madrid+Tenerifi od 472€ – POVRATNA AVIONSKA KARTA + 8 NOĆENJA za dvoje

Danas smo objavili post za jeftinu avionsku kartu iz Budimpešte za Madrid i Tenerife, a sada smo malo potražili i smeštaj za one koje malo slabije manevrišu sa tim.

3 noćenja u Madridu i 4 na Tenerifima za dve osobe i dve povratne avionske karte koštaju ukupno 472€

Da se podsetimo termin putovanja je 22.11-29.11. Prvo je 2 dana u Madridu, zatim 4 dana na Tenerifima i još 1 dan u Masdridu.

Povratna avionska karta za Madrid iz Budimpešte je po ceni od 66€.

Leti se iz Budimpešte za Madrid, a tamo biste bili 2 dana po dolasku 22-24. i jedan dan po povratku 28-29. Tri dana je sasvim dovoljno da se obiđe Madrid.

 

U Madridu možete biti smešteni ovde po ceni od 88€ za prve dve noći za dve osobe + 44€ za poslednju noć. Mi smo prošle godine odseli ove, na dobroj je lokaciji, a smeštaj je bio solidan za te novce.

24.11. je let za Tenerife, leti se na severni aerodrom, a u četiri dana na Tenerifima možete uklopiti da obiđete dosta toga ako iznajmite auto, a to možete učiniti po jako niskim cenama, čak i za 5€ po danu.

Na Tenerifima ima dosta smeštajnih kapaciteta, a mi bismo izdvojili ova dva, prvi je u glavnom gradu Santa Cruz de Tenerife i košta 182€ za 4 noći za dvoje, a drugi je na drugoj strani ostrva i košta 140€. Oba mogu biti dobra baza ako imate auto da obiđete ostrvo za četiri dana, a možete takođe biti dva dana u jednom, dva u drugom.

Ukoliko vas interesuje nešto više o Tenerifima i Madridu možete pogledati ovde

Sve detalje vezano za let možete videti na www.ryanair.com

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu 35x20x20cm, mada prolazi i ranac ili torba za laptop)

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a promena cene je moguća od strane avio kompanije, a takođe i prilikom većeg broja poseta sajtu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *