Jedrenje u Grčkoj – 7 dana za 400€ – Samo dva termina po ovoj ceni

Ko god nas poznaje zna koliko volimo jedrenje i zna da nam je ovo definitivno jedan od najlepših načina letovanja, pored kampera naravno. Jedva čekamo da se ovog leta ponovo vratimo na jedrilicu i iskusimo neke nove plaže i uvale u Grčkoj.

Ako ste i vi ljubitelji jedrenja ili želite da iskusite ovog leta nešto novo, evo idealne prilike da to uradite po sniženoj ceni od samo 400€. Jedrenje po ovoj ceni obuhvalata 7 noćenja na jedrilici i troškove skipera. Ne morate imati ekipu, ali bi bilo dobro da imate jednu osobu sa kojom dolazite, jer je kabina za dve osobe.

Jedrenje je oko Skopelosa, Skijatosa i Alonisosa. Polazak je iz Volosa.

U cenu nije uključen prevoz do luke i troškovi hrane na brodu, kao i drugi individualni troškovi. Tu su još i troškovi broda kao što su vezovi, struja, voda, gorivo… koji zavise od vetra, potrošnje, ali sve u svemu to ne bude više od 50€ za tih 7 dana.

Termini kada još ima mesta po ovoj ceni su:

  • 1 – 8. juna
  • 8 – 15. juna

Možete ići i u drugim terminima, ali je cena onda od 550€ po osobi pa naviše, pa u poruci možete naznačiti da želite u drugom terminu i kom i dobićete ponudu za taj period.

Sve što je potrebno jeste da popunite formu ispod, ime i prezime, broj telefona i email, stavite i željeni termin i koliko vas bi išlo, a skiperi će vam se javiti u najbržem vremenskom roku. Budite brzi.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *