Gran Kanarija + Madrid – 117€ povratne avio karte u junu

S obzirom da ste nam pisali i tražili da predložimo neko od kanarskih ostrva u junu mi smo našli jedno od povoljnijih varijanti. Cene su u ovom periodu nešto više nego kad nije sezona, ali ako kombinujete preko nekog španskog grada onda može da se nađe i nešto povoljnije. Ako želite da iskombinujete Madrid i Gran Kanariju ovo je super prilika. Period putovanja je od 30.05-9.06. 7 dana biste imali za Gran Kanariju i 1 i po za Madrid, a ako želite da produžite boravam u glavnom gradu Španije možete po sličnim ili istim cenama. Takođe u junu možete naći i druge termine po malo većim cenama.

Na Gran Kanariji možete naći smeštaj u ovom periodu već od 11€ za noć

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar.

Sve detalje vezano za let možete videti na www.ryanair.com

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu dimenzija 35x20x20cm, mada može proći i ranac ili torba za laptop).

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *