Gdanjsk – OD 123€ 2 POVRATNE AVIONSKE KARTE + 3 NOĆENJA ZA DVOJE

Povratna avionska karta iz Temišvara preko Milana do Gdanjska iznosi 32,5€. Termin putovanja je 25.11-28.11. Iz Temišvara se leti za Milano gde se, u roku od par sati, preseda na let za Gdanjsk.

U Gdanjsku možete biti smešteni ovde po ceni od 58€ za 3 noći, ovde gde je u cenu od 73€ uključen i doručak, ili u ovom stanu po ceni od 74€. Prva dva smeštaja su jako blizu centra, dok je treći ponuđeni u samom centru grada. Za ovaj šarmantni gradić na severu Poljske će vam tri dana biti sasvim dovoljna, ali ukoliko želite možete odavde produžiti i na sever u Norvešku gde je dobra šansa da vidite Auroru Borealis, jer Gdanjsk dobra veza sa severom i odatle možete naći povoljne letove za dalje.

Do Temišvara možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma ili kolima. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Sve detalje vezano za let možete videti na www.ryanair.com.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu 35x20x20cm, mada prolazi i ranac ili torba za laptop).

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promena cene i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *