Bergamo, Talin, Sankt Peterburg – kružno putovanje – 134€ Povratne avio karte + bus

Danas jedna kružna tura koju do sada nismo imali, a može vam biti interesantna. U pitanju je Bergamo, Talin i Sankt Peterburg. Nudimo vam dve opcije, jedna je da letite iz Temišvara, a druga iz Niša. Termin putovanje je od 17-25.05. ili od 15.05-25.05.

U oba slučaja se leti za Bergamo, gde biste obišli ovaj simpatičan italijanski grad koji je nepravedno pao u senku Milana. U slučaju da letite iz Temišvara imate 6 sati između dva leta, što je dovoljno da prozujite kroz ovaj gradić i uživate u njegovom šarmu. Ukoliko letite iz Niša imate dva dana da se u potpunosti zaljubite u Bergamo, a u tom slučaju možete otići i u Milano ako već niste bili, pa da vidite koji je više simpatičan.

Dalje se 17.05. nastavlja za Estoniju, tačnije za Talin. Koliko dugo biste bili tu zavisi kako želite da se rasporedite i koliko vremena mislite da je dovoljno za Talin, a koliko za Sankt Peterburg. Mi smo predložili da 21.05 nastavite za Sankt Peterburg busom. Cena karte u jednom pravcu je 15€. Takođe možete kombinovati i druga prevozna sredstva, a najbolje da pogledate ovde.

Iz Sankt Peterburga se vraćate za Budimpeštu 25.05. a ukoliko ste član Wizzair kluba kartu ćete platiti 10€ manje.

  • Detalje vezane za prtljag i let od Temišvara ili Niša do Milana i dalje do Talina, kao i kupovinu tih karata možete izvršiti na sajtu Ryanair-a
  • Detalje vezane za autobusku kartu možete videti na sledećem sajtu
  • Detalje vezane za let i prtljag od Sankt Peterburga do Budimpešte pogledajte na Wizzair.com

Smeštaj možete pretražiti i rezervisati ovde.

Booking.com


Ukoliko idete do Temišvara, možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma ili kolima. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Iz Budimpešte se možete vratiti takođe sa nekom od agencija koja vrši transfer od i do aerodroma, autom ili najpovoljnije busom, gde je karta u jednom pravcu 10-15€.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *