29€ POVRATNA AVIO KARTA ZA BEČ IZ NIŠA

Ukoliko imate želju da ove zime posetite neki od evropskih božićnih marketa ili da obiđete rodbinu po Beču, ako je imate, ovo je idealna prilika. Mi smo našli jednu super ponudu za Beč u decemberu, taman za vikend, u periodu od 10. do 12. decembra, a cena povratne avio karte je svega 29€.

Mi ćemo vam u ovom postu pored informacije o jeftinom letu ostaviti i mesto gde možete lako da pretražite smeštaj, nađete turu ili izlet i prevoz između gradova.

Tokom decembra, januara i februara možete pronaći povoljnu povratnu avio kartu i za druge datume (izuzev onih oko praznika), a ako imate članstvo WizzAir-a ovu kartu ćete platiti 21€.

Ako vam ne odgovara predloženi termin, ispod je i pretraga na kojoj možete pronaći let za druge datume ili možda do nekog drugog grada ako ipak ne biste u Beč. Ako idete iz Niša u Beč birajte odlazak i povratak znajte da su do 10. decembra letovi utorkom i subotom, ali nakon toga lete ponedeljkom, sredom i petkom.

Organizacija putovanja

S obzirom da mi ismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, onda će vam biti od pomoći linkovi i pretrage koje ćemo ostaviti u nastavku i koje će vam dobro doći da samostalno organizujete putovanje, a to su informacije kako naći smeštaj, organizovati izlete, kretati se između gradova, transfer, ulaznice za muzeje…

Smeštaj u Beču

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja koji se reklamira na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate pretragu po popustu, a možete birati i da vam prvo izlista samo one jeftinije.

Ako ste ipak navikli da na bookingu sve rezervišete i tamo imate neke dodatne popuste i pogodnosti, ispod ostavljamo i pretragu za to.

Šta sve videti u Beču i gde ići?

Ispod je izlistana ponuda izleta i tura u Beču i okolini, pa ako vam je nešto od toga interesantno najbolja opcija je da rezervišete online, kako zbog gužve, tako i zbog toga što se nekada dešava da na licu mesta karte poskupe. Ako želite da idete u neki drugi grad onda možete na ovom linku pronaći turu za sebe u nekom drugom gradu.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40 x 30 x 20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Mi uz taj prtljag ponesemo i mali jastuk odnosno jastučnicu, a u nju spakujemo nešto od garderobe. Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan dodatni kabinski prtljag uz onaj gorepomenut, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *